بهترين منبع تغذيه در بازار ايران
F a R z A d

 بهترين منبع تغذيه در بازار ايران

 

تهران شركت MEANWELL تايوان با سابقه توليد 26 سال، بهترين كيفيت و قيمت را در منبع تغذيه سوئيچينگ ارائه كرده و بهترين انتخاب در بازار ايران ميباشد.

در كاربردهاي اتوماسيون صنعتي، منابع تغذيه Din Rail mount توليد MEAN WELL سالهاست كه در اروپا مورد استفاده وسيع بوده بطوريكه در كشور هاي بزرگ صنعتي نظير آلمان و ايتاليا حدود 25% از بازار اتوماسيون را به خود اختصاص داده است.

 

شركت ايمن ايستا نماينده فروش و خدمات پس از فروش مين ول تايوان در ايران خدماتي عالي و 3 سال گارانتي واقعي ارائه ميكند.

 

منابع تغذيه Din Rail در توان خروجي 10 الي 960 وات در مدل هاي متنوع Step shape, Dual Isolated و Slim با ورودي تك فاز و سه فاز در انبار ايران موجود ميباشد و تحويل 24 ساعته در تمام شهرهاي بزرگ كشور ممكن است.

 

علاوه بر منبع تغذيه، محصولات ديگر شامل PLC ، HMI ، سنسور هاي Proximity و ... ميباشد.

 

شرح محصولات:

 

1- منبع تغذيه مين ول تايوان MEANWELL،

MEAN WELL Switching Power Supply ،

توان خروجي 10 الي 12،000 وات

داراي مدل هاي بسيار متنوع جهت كاربرد هاي مختلف

 

2- پي ال سي ليان، تين گت و ميتسوبيشي،

Liyan PLC, Thinget PLC & Mitsubishi PLC،

 

3- اچ ام آي Easy View HMI و Touch Win،

 

4- سنسورهاي مجاورتي القايي، فتو الكتريك و التراسونيك

Contrinex Proximity Sensors

 

خدمات:

 

اتوماسيون صنعتي ، پروژه هاي كنترل و مانيتورينگ ماشين آلات صنعتي، طراحي و اجراي سيستم كنترل، طراحي و اجراي خط توليد دستگاه خاص، برنامه نويسي تخصصي PLC و HMI براي صنايع گوناگون.

 

منبع تغذيه سوئيچينگ با كيفيت عالي و قيمت مناسب جهت مصارف مختلف DIN RAIL - ENCLOSE - LED

 شركت صنعت هوشمند آسيا نماينده رسمي و انحصاري محصولات Q&W در ايران.

ارائه كننده منابع تغذيه سوئيچينگ با بهترين كيفيت و خدمات نوين با قيمتي بسيار مناسب .

داراي گارانتي تعويض معتبر در ايران با نشان صهاكو .(2 سال گارانتي تعويض).

مورد تاييد صاحبان صنايع در ايران و كشورهاي صنعتي ديگر .

فروش گسترده در بازارهاي اروپا و آمريكا .

در ولتاژهاي مختلف (48-27-24-15-12-7.5-5 ) و توانهاي 10 تا 1200 وات

در مدل هاي مختلف :

 

DIN-RAIL ( DR-30 , DR-45 , DR-60 , DR-75 , DR-120, DR-240 , DR-480 )

ENCLOSE ( S-15 , ... , S-1200 )

LED CONSTANT CURRENT

LED CONSTANT VOLTAGE

 

 

 

www.sahaco.ir

 

برق بدنه کیس و منبع تغذیه

 

طبق استاندارد هر منبع تغذیه می بایست در قسمت فیلترینگ ورودی خود دارای دو خازن تخلیه اضافه ولتاژ های ناگهانی شبکه باشد. تست Hipot یکی از بهترین روش های تست این تخلیه ولتاژ می باشد که عموماً برای منبع تغذیه ، ولتاژی بین 1800 الی 3200 ولت را در ورودی در نظر میگیرند. این خازن ها به گونه ای در این قسمت تعبیه می شوند که یک پایه شان بر روی گراند و به صورت مشترک است و پایه دوم هر کدام بر روی فاز و نول وصل شده است. در هر حالتی این خازن ها نیمی از ولتاژ ورودی منبع تغذیه را می بایست به بدنه تخلیه نمایند ولی جریان آن می بایست زیر 0.200 آمپر باشد. با توجه به ولتاژ برق شهری ما ( 200 الی 220 ولت) اگر منبع تغذیه ای کمتر از 100 الی 110 ولت به بدنه منتقل نماید، در طراحی و یا نوع قطعه مورد استفاده در این قسمت دارای اشکال بوده است. بهترین روش تخلیه این ولتاژ تعبیه و کابل کشی مخصوص ارت (Earth) در سیم کشی ساختمان است. خوشبختانه این موضوع در حال حاضر اجباری شده است ولی نتاسفانه در گذشته اینگونه نبوده که موجب بروز خسارتهای مالی زیادی به مصرف کنندگان و تحمیل ضررهای مالی بسیاری برای دولت شده است.البته لمس این ولتاژ و احساس آن برروی بدنه کیس ، به مکان و نوع استفاده کاربر مرتبط می باشد.شما اگر با پای غیر مسلح و چسبیده به زمین، به کیس خود دست بزنید ، بیشترین حالت این ولتاژ را احساس خواهید نمود ولی در همان شرایط اگر کفش به پایتان باشد یا فرش زیر پایتان باشد ( به شرطی که قسمت دیگری از بدنتان با زمین یا ابزارهای متصل به آن ، تماس نداشته باشد) این ولتاژ را احساس نخواهید نمود.

 

در عکس فوق ( سمت راست) نمونه منبع تغذیه ای از کولرمستر را با این دو خازن ملاحظه می فرمایید و در قسمت چپ عکس فوق یک نمونه غیر استاندارد از منبع تغذیه های موجود در بازار را ملاحظه می فرمایید. منبع تغذیه سمت راست در این تست ، ولتاژ 105 ولت برروی بدنه خود داشت در حالی که منبع تغذیه سمت چپ ، ولتاژی در حدود 45 ولت را برروی بدنه داشت. اغلب ما ممکن است فکر کنیم که منبع تغذیه سمت چپ نتیجه بهتری داشته است، در حالی که اینچنین نیست و شما به وضوح مشاهده می فرمایید که این منبع تغذیه اصلا دارای این خازنها نیست! پس طبیعی است که ولتاژ پایین تری نشان دهد. وجود این خازنها در مواقع خاص به کمک می آیند ( اضافه ولتاژ های ناگهانی شبکه مانند رعد و برق و...) مانع از آسیب کلی سیستم ما می شوند. البه به شرطی که قبلا نسبت به تخلیه این ولتاژ اقدام نموده باشیم. پس بهتر است اگر سیم کشی ساختمان ما ، راهکاری برای ارت(Earth) ارائه ننموده است، خودمان اقدام به این کار نماییم و با یک سیم،بدنه کیس مان را به رادیاتور یا لوله آب در نزدیکی آن محل متصل نماییم.قابل ذکر است که لوله گاز به هیچ عنوان پیشنهاد نمی شود. نکته دیگر که بایستی به آن توجه نمود این میباشد که هر چقدر میزان توان خروجی منبع تغذیه بالاتر و یا شرایط مصرف از منبع تغذیه بالاتر رود، در عین حالی که این ولتاژ ثابت است ، به دلیل افزایش شدت جریان مصرفی در قسمت ورودی منبع تغذیه، میزان شدت جریان این ولتاژ القایی افزایش می یابد ولی در حداکثر حالت خود، کمتر از 200میلی آمپر می باشد. همچنین توجه داشته باشید که این قضیه در فصلهایی که نوسانات ولتاژ -فرکانسی برق شهری بیشتر است مانند تابستان ، بیشتر نمود پیدا می کند.

 

منابع تغذيه سوئيچينگ توان و ولتاژ بالا lطراحي وساخت منابع تغذيه سويچنگ تا قدرت 20 كيلووات وولتاژ تا 100 كيلو ولت در محيط هاي پر نويز

 

 http://www.niazpardaz.com/منابع-تغذیه-سوئیچینگ-توان-@246662

اطلاعات تماس آگهیقیمت 20000000

 

منبع تغذيه:

 يك دستگاه الكتريكي است كه مسئول تأمين و تنظيم جريان الكتريكي در رايانه مي باشد. اين قطعه به صورت جعبه اي بزرگ و مستقل در جعبه رايانه قرار دارد و بيشتر خرابي ها را در رايانه به وجود مي آورد.

كار منبع تغذيه اين است كه ولتاژ متناوب (اي سي، Alternate Current) را تبديل به ولتاژ مستقيم (دي سي، Direct Current) مي كند.

glc_engineer

14-11-2007, 10:34 AM

 

انواع منبع تغذيه

 

منبع تغذيه داراي ابعاد و شكل هاي مختلفي مي باشند، كه بايد با جعبه و مادربرد نصب شده در داخل جعبه رايانه همخواني و سازگاري داشته باشد. بنابراين، اين سه قطعه بايد از يك نوع باشند. انواع اين اجزاء عبارتند از:

 

۱- XT

۲- AT desk خوابيده يا روميزي

۳-AT tower برجي يا ايستاده

۴- Baby AT

۵- Rectifierباريك، نقلي

۶- ATX

 

زماني كه رايانه XT توسط شركت آي بي ام به بازار عرضه شد منبع تغذيه آن شبيه منبع تغذيه هاي قبلي بود، درصورتي كه توان خروجي آنها دو برابر قبلي ها بود. پس از آن زماني كه آي بي ام رايانه AT را ساخت از يك منبع تغذيه بزرگتر براي آن استفاده نمود كه داراي اشكال مختلفي بود. از اين نوع منبع تغذيه استقبال زيادي شد تا جايي كه هنوز نيز در سيستم هاي امروزي از آن استفاده مي شود.

نوع برجي يا ايستاده سيستم هاي AT مشابه سيستم هاي خوابيدهAT است. مشخصات منبع تغذيه و مادربرد در سيستم هاي روميزي با مشخصات منبع تغذيه و مادربرد در سيستم هاي برجي فرقي ندارد. تنها فرق آنها كليد هاي برق در مكانهاي متفاوت مي باشد. نوع ديگري از AT وجود دارد كه كوچكتر از نوع ايستاده مي باشد و منبع تغذيه آن نيز كوچك مي باشد، كه بچه اي تي نام دارد. منبع تغذيه جعبه هاي نقلي نيز از نظر مشخصات ظاهري با ساير منبع تغذيه ها تفاوت دارند. در اين نوع جعبه ها مادربردها داراي استاندارد مشخصي نيستند، اما منبع تغذيه آنها داراي استانداردهاي مشخصي است و قابل تعويض نيز مي باشد.

منبع تغذيه ATX مانند منبع تغذيه نقلي مي باشد، بنابراين، اين دو قابل جابجايي مي باشند. نوع منبع تغذيه ATX داراي مشخصات و مزاياي زير مي باشد:

۱- سيگنال هاي (a) روشن بودن - Power on و سيگنال هاي (b) توقفStandby (Soft Power) ۵ V در اين نوع منبع تغذيه وجود دارد.

۲- امكان حذف گرماگير (Heat Sink) از روي پردازنده در اين نوع وجود دارد.

۳- مادربردها در اين نوع حاوي قطعاتي به نام تنظيم گر (Regulator) جهت توليد ولتاژ ۳/۳ ولتي نمي باشند به اين علت كه رابط منبع تغذيه به مادربرد ،خود داراي ولتاژ ۳/۳ ولت است.

۴- تهويه به سمت داخل منبع تغذيه صورت مي گيرد تا مادربرد خنك شود. اين كار خود باعث خنك شدن قطعات داخلي و تميز شدن سطح قطعات داخلي مي گردد.

۵- فيش اتصال منبع تغذيه مادربرد۲۰ پايه اي است و امكان اتصال برعكس آن وجود ندارد.

منبع تغذيه داراي ولتاژهاي گوناگون با توان هاي مختلف مي باشند مانند:

۱- ولتاژ ۵+ ولت: اين نوع ولتاژ توسط تمام مادربردها، مدارها و وسايل جانبي رايانه مورد استفاده قرار مي گيرد و رنگ سيم هاي آنها قرمز مي باشد.

۲- ولتاژ ۱۲+ ولت: موتور هاردديسك و وسايل مشابه با آن از اين ولتاژ استفاده مي كنند كه در مادربردهاي جديدتر ديگر آن را به كار نمي برند. مدارهاي درگاه هاي سريال نيز از اين ولتاژ استفاده مي كنند. سيم آن نيز معمولاً زرد رنگ است و گاهي اوقات به رنگ قرمز نيز ديده مي شود.

۳- ولتاژ هاي ۵- و ۱۲- ولت: اين دو ولتاژ در رايانه هاي قديمي وجود داشت، اما اكنون در منبع تغذيه ها نصب مي شوند. اين دو داراي جرياني كمتر از يك آمپر هستند.

۴- ولتاژ ۳/۳+ ولت: پردازنده هاي جديد از ولتاژ ۳/۳ ولت و يا كمتر استفاده مي كنند، در صورتي كه پردازنده هاي قديمي از ولتاژ ۵+ استفاده مي كردند. در پردازنده هاي جديد ولتاژ مورد نياز پردازنده مستقيماً توليد مي شود و بنابراين در هزينه مصرف انرژي صرفه جويي مي شود و از حرارت نيز كاسته مي شود.

۵- سيگنال هاي صحت ولتاژ (قدرت مطلوب): پس از روشن شدن سيستم، منبع تغذيه به مقداري زمان احتياج دارد تا به سطح ولتاژ مفيد و مطلوب برسد و اگر سيستم شروع به كار كند و منبع تغذيه بعد از آن به كار افتد اتفاقات بدي رخ خواهد داد.

براي اينكه رايانه قبل از آمادگي منبع تغذيه روشن نگردد سيگنالي به نام (Power good) درستي ولتاژ و يا قدرت مطلوب به مادربرد ارسال مي شود.

تا قبل از رسيدن آن مادربرد كاري انجام نمي دهد و در صورتي كه مشكلي در برق به وجود آيد و جرقه اي توليد شود منبع تغذيه اين سيگنال را قطع مي كند و مادربرد كار نخواهد كرد.

۶- سيگنال روشن بودن: در منبع تغذيه هاي جديد تابعي تعريف شده است كه به وسيله نرم افزارها مي توان منبع تغذيه را كنترل نمود. اين سيگنال با عنوان روشن بودن و يا تأمين قدرت (Power On) مادربرد را كنترل مي كند و باعث روشن شدن منبع تغذيه مي شود.

۷- سيگنال ۵+ ولتي توقف Standby ۵ V : اين ولتاژ در حالت خاموش بودن رايانه وجود دارد، اين سيگنال به صورت نرم افزاري در حالت خاموش بودن رايانه آن را روشن مي كند.

 

اجزاء سازنده منبع تغذيه

 

۱- مبدل: كه ولتاژ را تغيير مي دهد.

۲- يك سو كننده : جريان متناوب را به جريان مستقيم تبديل مي كند.

۳- صافي يا پالايشگر : امواج را مي گيرد.

منبع تغذيه قبل از روشن شدن رايانه چند آزمايش انجام مي دهد، سپس در صورت صحيح بودن سيستم سيگنال را به مادربرد مي رساند. اين حالت حفظ مي شود و در صورتي كه به هر علتي از بين برود دستگاه ريست مي شود.

منبع تغذيه به دو صورت خطي و كليدي طراحي مي شود كه نوع خطي ترانس هاي بزرگتر دارند و نوع كليدي از نظر اندازه و وزن و انرژي بهتر از خطي مي باشند. منبع تغذيه هاي خوب يك مقاومت دارند كه از خراب شدن آن جلوگيري مي كند

m_nazari_iran

29-11-2007, 10:57 PM

جالب بود لطفا ادامه بدید

اگر در مورد مدار پاورهای مختلف هم اطلاعاتی بدهید ممنون میشم

javadshahvand

30-11-2007, 11:31 AM

 

۱) توان پاور :

 

یکی از اولین فاکتور ها در خرید پاور توجه به توان آن است که در تامین انرژی مورد نیاز سیستم به سزایی دارد . توان خروجی پاور به دو صورت روی آن ثبت می شود :

الف) توان واقعی Real

ب) توان حداکثر ( Peak ) .

توان واقعی به توانی اطلاق می شود که پاور بدون تحمل فشار در شرایط عادی قادر به تامین آن است ، اما توان حداکثر در حدود ۱ دقیقه می تواند در این توان فعالیت کند و بعد از آن از کار می افتد در کل حدود ۱۵۰وات مابین توان واقعی و توان حداکثر تفاوت وجود دارد به طور مثال پاوری باتوان ۵۸۰ وات دارای توان حداکثر ۷۳۰ وات است و توانایی تحمل بیش از این توان را نخواهد داشت پس همیشه سعی کنید در خرید پاور به میزان توان واقعی آن توجه کنید زیرا به عنوان ملاک قدرت اصلی و واقعی پاور شناخته می شود .

▪ نکته :

 

در صورتی که روی یک پاور میزان توان واقعی ثبت نشده باشد باید به میزان توان خروجی هر شاخه توجه کرد به این صورت که باید دید پاور مورد نظر روی شاخه ۱۲ و یا ۵ ولت توانایی پشتیبانی از چند آمپر را دارد که این عامل نشان دهنده توان واقعی هر شاخه است البته در صورتی که آگاهی نسبی درباره پاور داشته باشید با دیدن منبع تغذیه نیز می توانید تا حدودی به واقعی بودن توان نوشته شده پی ببرید .

▪ اشاره : همیشه در خرید منبع تغذیه به این نکته توجه کنید که حداکثر توان واقعی پاور شما در حدود۲۰درصد بیشتر از توان مصرفی سیستم شما باشد زیرا این عامل باعث افزایش کارایی و همچنین ماندگاری سیستم و پاور در شرایط سخت کاری می شود . اما در صورتی که توان مصرفی سیستم شما بیشتر از توان واقعی باشد در شرایطی که سیستم به برق بیشتری برای پردازش های پیچیده نیاز داشته باشد ، منبع تغذیه برای تامین برق مصرفی تحت فشار قرار می گیرد و در این حالت ولتاژ های نامناسبی وارد سیستم می شود که باعث بروز مشکل در سیستم خواهد شد .

۲) ورژن پاور :

شاید برای بعضی از افراد این سوال به وجود آید که مگر پاور هم ورژن بندی دارد ؟

بله پاور هم همانند بسیاری از قطعات سخت افزاری دارای ورژن بندی است و بر اساس این ورژن بندی قابلیت های آن تغییر می کند . در بازار کشور ما صحبتی از نسخه های مختلف پاور نمی شود به همین علت باید در خرید نسخه مناسب از پاور به ساختار پاور توجه کرد ، پاورهای امروزی که در بازار کشورمان وجود دارد دارای نسخه های۲/۱ و ۲/۲ هستند این پاور ها دارای مشخصاتی مانند کانکتور برق۲۴پین برای تامین برق مادربورد ، وجود کانکتور PCI-E و تعدادی فاکتور های امنیتی جدید در ساختار خود هستند که باعث محافظت از سیستم می شود اما در نسخه های جدید پاور علاوه بر۲۴پین یک کانکتور برق۸ پین نیز وجود دارد که به جای کانکتور ۴ پین کنار پردازنده قرار داده شده است و وظیفه آن تامین انرژی مورد نیاز پردازنده است پس باید به این نکته توجه کرد ، پاوری که خریداری می کنید با قابلیت های مادربورد شما هماهنگی داشته باشد به همین دلیل قبل از خرید پاور ، نوع و مدل مادربورد خود را مشخص و بر اساس آن اقدام به خرید پاور مناسب کنید .

▪ اشاره :

نسخه های جدید پاور به زودی وارد بازار می شود تغییر خاصی یافته اند که یکی از مهمترین آنها وجود کانکتور۸ پین برای اتصال با مادربورد است ، در واقع این کانکتور ۸ پین برای مادربورد های جدیدی که از چیپ ست های ۹۷۵ و ۹۵۵ بهره می برند ساخته شده است زیرا توان مصرفی در پردازنده های جدید اینتل به قدری بالاست که دیگر یک کانکتور۴ پین توانایی پشتیبانی از این مقدار انرژی را ندارد .

 

۳) نکات امنیتی در پاور :

 

پاور های امروزی هر روز قوی تر می شوند و این قوی تر شدن نیاز به توجه بیشتری برای امنیت سیستم دارد زیرا کوچکترین خطا در تنظیم ولتاژ و عدم قطع جریان های نادرست می تواند باعث بروز مشکلات اساسی در قطعات سخت افزاری شود به همین علت شرکت های سازنده ی پاور هر روزه تکنولوژی های جدیدی را در ساختار منابع تغذیه خود قرار می دهند تا باعث افزایش امنیت آنها شوند . یکی از این نکات که بدون نیاز به هیچ تخصص خاصی قابل درک است توجه به تفکیک سازی کابل های برق پاور است به طوری که با کمی توجه به پاور های قدرتمند خواهید دید که روی کابل های خروجی آنها به تفکیک کارایی کابل ها یک لایه جدا کننده روی آنها کشیده شده است این عامل باعث افزایش امنیت منبع تغذیه می شود زیرا توان خروجی روی هر شاخه در منبع تغذیه های امروزی بالاست و در صورت عدم وجود این امکانات ، امکان بروز مشکلاتی در پاور وجود دارد همچنین توجه به طراحی مناسب کانکتور های پاور هم در امنیت آن نقش دارد زیرا عدم نصب درست این کانکتور ها روی قطعات می تواند باعث بروز ایراداتی در قطعات و حتی مشکل تامین انرژی مورد نیاز سیستم شود .

 

PFC :

 

امروزه دیگر روی اکثر پاور های موجود در بازار گزینه ی PFC نوشته شده است ، در واقع PFC یا Power Factor Correction قسمتی در پاور است که با تنظیم و هماهنگی ولتاز ورودی برق باعث استفاده بهینه از ولتاژ ورودی و کاهش مقدار برق مصرفی توسط پاور می شود . این فاکتور امروزه در تمام پاور های حرفه ای به عنوان یکی از فاکتور های استاندارد برای فروش شناخته می شود زیرا با وجود این فاکتور مصرف برق توسط پاور های کامپیوتر به مقدار چشمگیری کاهش می یابد .

۴) طراحی پاور :

طراحی پاور یکی از عوامل مهم در افزایش کارایی پاور است زیرا در صورتی که یک پاور از طراحی نامناسب برخوردار نباشد در هنگام فعالیت قادر نخواهد بود گرمای تولیدی خود را به طور مناسب خارج کند که در این حالت بروز مشکلاتی مانند :

۱) تغییر در ولتاژ های خروجی به علت افزایش دمای داخلی پاور

۲) افزایش دمای قطعات داخلی کیس به علت انتقال گرما به فضای داخلی کیس

۳) کاهش عمر قطعات و کارایی سیستم تا حد چشمگیر می شود .

پس با توجه به این مسائل همیشه باید پاوری خریداری کرد که بهترین تهویه و طراحی را داشته باشد تا در شرایط سخت بتواند بدون کمترین مشکلی فعالیت کند . امروزه اکثر پاور های جدید مجهز به یک فن ??در ?? سانتی متر هستند که به راحتی می تواند جریان هوای لازم برای خنک کردن قطعات پاور را به وجود آورد . در صورت بروز مشکلات زیر می توانید به منبع تغذیه خود شک کنید :

افزایش زمان ظبط دیسک های نوری توسط درایو نوری که یکی از مهمترین دلایل کاهش ولتاژ توسط پاور است افزایش دمای بیش از حد پردازنده که یکی از نشانه های عدم تامین توان مناسب برای فعالیت پردازنده است . مشکل در تشخیص قطعاتی توسط مادربورد مانند هارد دیسک ، درایو نوری و قطعات دیگر که به علت عدم تامین انرژی کافی برای مادربورد و اختلال در کار پل جنوبی ( South Bridge ) به وجود می آید . هنگ مکرر سیستم و کاهش کارایی حتی بعد از تعویض نه چندان طولانی در شرایط آب و هوایی مناسب .

 

▪ اشاره :

 

پل جنوبی یا South Bridge چیپ ستی در مادربورد است که وظیفه ی کنترل قطعاتی مانند درایو نوری ، هارد دیسک و فلاپی را بر عهده دارد ، همچنین این چیپ ست کنترل شکاف های PCI ، ISA موجود روی مادربورد را نیز در اختیار دارد .

 

منبع تغذیه کامپیوتر Power Supply

 

منبع تغذیه رایانه یك دستگاه الكتریكی است كه مسئول تأمین و تنظیم جریان الكتریكی در رایانه می باشد. این قطعه به صورت جعبه ای بزرگ و مستقل در جعبه رایانه قرار دارد و بیشتر خرابی ها را در رایانه به وجود می آورد.

كار منبع تغذیه این است كه ولتاژ متناوب (ای سی، Alternate Current) را تبدیل به ولتاژ مستقیم (دی سی، Direct Current) می كند.

 

انواع منبع تغذیه

 

منبع تغذیه دارای ابعاد و شكل های مختلفی می باشند، كه باید با جعبه و مادربرد نصب شده در داخل جعبه رایانه همخوانی و سازگاری داشته باشد. بنابراین، این سه قطعه باید از یك نوع باشند. انواع این اجزاء عبارتند از:

۱- XT

۲- AT desk خوابیده یا رومیزی

نظرات شما عزیزان:

rezasd
ساعت20:07---23 بهمن 1389
سلام فرزاد
وبلاگ قشنگی داری خوشحال میشم که با هم تبادل لینک کنیم


نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





جمعه 22 بهمن 1389برچسب:, :: 11:4 ::  نويسنده : F a R z A d

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید.
آخرین مطالب
پيوندها

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان Farzad FM و آدرس farzadfm.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





نويسندگان


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 62
بازدید دیروز : 48
بازدید هفته : 113
بازدید ماه : 291
بازدید کل : 44465
تعداد مطالب : 357
تعداد نظرات : 45
تعداد آنلاین : 1